Kraujasekių varžybos (CACT)

Kraujasekių varžybos (CACT)

Rugsėjo 23 d. (sekmadienį) kviečiame į kraujasekių varžybas (CACT). Varžybose gali dalyvauti visų medžioklinių veislių šunys iš III, IV, V, VI (išskyrus pėdsekius), VII ir VIII FCI grupių, turintys FCI pripažįstamą kilmės liudijimą. Bandymų dieną šunų amžius turi būti ne jaunesnis kaip 9 mėn.

Varžybos rengiamos vadovaujantis LKD medžioklinių šunų bandymų ir varžybų rengimo taisyklėmis, LKD kraujasekių šunų bandymų taisyklėmis bei Biglių klubo kraujasekių varžybų nuostatais.

 

DALYVIŲ SĄRAŠAS

Varžybų teisėjai: tarptautinės kategorijos teisėjas Gediminas Žiūkas, nacionalinės kategorijos teisėjai Valdas Dirsė ir Paulius Kavaliauskas

Varžybų pradžia: 10:00 val.
Dalyvių registracija: nuo 9:30 val.

 

Kaip pasiekti varžybų vietą:

Nuo Kauno:
Važiuojant nuo Kauno Klaipėdos link, pravažiavus Cinkiškį, maždaug už 10 km, išvažiuoti iš autostrados į ARIOGALĄ. Pervažiavus Ariogalą, nusileidus nuo kalno, laikytis dešinės – į BETYGALĄ. Betygaloje, prieš Vytauto paminklą, į dešinę. Toliau vingiuoti asfaltuotu keliu, per 2 kaimus, kol privažiuosite pagrindinį kelią Raseiniai – Baisogala. Sukame į dešinę, važiojame apie 1 km, ir “T” sankryžoje sukame į žvyrkelį su rodykle – ILGIŽIAI 10. Lygiai vienas km, dešinėje, pamiškėje, atokiau nuo kelio, matosi sodyba. Joje ir susitinkame!

Nuo Klaipėdos:
Važiuojantiems nuo Klaipėdos, važiuoti per Raseinių centrą, pro Žemaičio paminklą, BAISOGALOS kryptimi. Keliu Raseiniai – Baisogala, pravažiuoti Maironio gimtinę ir 18 kilometre, prieš mišką, “T” sankryžoje, reikia sukti į dešinę, į Ilgižius (rodyklė – Ilgižiai 10), o po to lygiai už 1 km. sodyba pamiškėje, dešinėje, atokiau nuo kelio.

Nuo Panevėžio/Šiaulių:
Važiuojantiems nuo Panevėžio ar Šiaulių, BAISOGALOS pabaigoje važiuoti dešinėn, į Raseinius, apie 34 km., toliau analogiškai, tik pasibaigus dideliam miškui – ILGIŽIAI į kairę.

Varžybų vietos koordinatės:
461371, 6143836 (LKS)
55.428153, 23.38972 (WGS)
55° 25′ 41.35″, 23° 23′ 22.99″ (WGS)

 

Kviečiame su savimi turėti:

  • ilgą pavadį (apie 10 m);
  • patogią aprangą (trasa miškingoje vietovėje, galimas lietus);
  • užkandžių bei gėrimų;
  • gerą nuotaiką

 

 

Daugiau informacijos:

info@bigliuklubas.lt

+370-685-23430