Biglių klubo rudens šventė Rumšiškėse – FOTOREPORTAŽAS

Rugsėjo 22 d. (šeštadienis), 12 val Biglių klubas visus savo narius nori pakviesti į jau tradicija tapusią klubo rudens šventę Rumšiškėse!

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet, šventė – neįpareigojanti. Skaniai vaišinsimės, žaisim įvairius žaidimus, kurių laimėtojų lauks šaunūs prizai, apdovanosime forumo fotokonkurso laimėtojus ir tiesiog smagiai leisim laiką bei džiaugsimės rudenėliu! Tuo tarpu bigliai turės puikią progą pasilakstyt uždaroje teritorijoje bei padūkt su kitais draugais!

Tradiciškai, su savimi turėti:

  • maisto bei gėrimų sau ir kaimynui;
  • biglį;
  • gerą nuotaiką;

Turintys, atsivežkite sulankstomas kėdes, taip pat, jei kas turit – staliukus maistui sudėti.

Sodybos adresas – Vytauto g. 19, Rumšiškės (važiuojant Rumšiškių miesteliu Alytaus keliu, ties ženklu “Rumšiškių pabaiga“, prieš autobusų stotelę sukam į dešinę. Važiuojam Užtakų gatve, jos gale vėl sukam į dešinę ir važiuojam Užtakėlio gatve, iš kurios ir vėl sukame į dešinę ir atsidūrę Vytauto gatvėje važiuojam iki pat jos galo).

Šventė organizuojama TIK Biglių klubo nariams! Šventė – nemokama.

Pats didžiausias ačiū visiems dalyvavusiems šventėje! Labai stengėmės ir tikimės, kad visi lengvai pavargę, bet laimingi prisimenat smagią, dar vieną Biglių klubo šventę! Iki kitų susitikimų!

Foto: Nerijaus&Amelios&Derio