2017-01-10
2016 metų TOP Biglių rinkimai

2017-01-10

2016 metų TOP Biglių rinkimai

Kviečiame visus klubo narius varžytis dėl TOP BIGLIO 2016 ir TOP VEISLYNO 2016 apdovanojimų. Tiek pretenduojančius į TOP Biglio, tiek TOP Veislyno titulą kviečiame iki balandžio 1 d. atsiųsti paraiškos formą ir titulus patvirtinančius sertifikatus el. paštu info@bigliuklubas.lt.

Renkant labiausiai praėjusiais pasižymėjusius klubo atstovus, atsižvelgiama į dalyvių nuožiūra parinktų 5 parodų, iš kurių bent 2 turi būti vykusios Lietuvoje, rezultatus. Papildomi balai pridedami už 2016 metais patvirtintus čempionų titulus, įgytą darbinį diplomą ar darbo varžybose laimėtus titulus.

 

Veislynams, norintiems dalyvauti veislynų konkurse, reikia pateikti bent trijų (bet ne daugiau kaip penkių) veislyne gimusių (ir BK nariams priklausančių) šunų rezultatus pagal TOP Biglis konkurso taisykles.

 

Visi konkursų prizininkai bus apdovanoti klubo ir rėmėjų dovanomis, o TOP BIGLIS konkurso laimėtojas taip pat galės nemokamai dalyvauti artėjančioje 2017 m. klubo parodoje, kurios katalogą puoš TOP Biglio nuotrauka!

 

Konkursų anketos:
TOP Biglio anketa
TOP Veislyno anketa

Siūlome susipažinti su galiojančiomis taisyklėmis šių konkursų balų skaičiavimui:
TOP Biglio rinkimų tvarka
TOP Veislyno rinkimų tvarka